fredag den 11. september 2009

Washington DC

Lige før Sebastian og Thea skulle starte i skole, var vi en tur i hovedstaden! også en fantastisk by. Vi havde 2 overnatninger, på 2 hoteller! så var der rent sengetøj hver nat:-) Det ene var åbenbart et ungdoms party hotel, ikke noget der generede på nogen måde, men nok til at Lone ikke skulle nyde af og ligge ved poolen og sammenligne sine yndigheder med dem på 17 år...med alle de buler hun har fået (som shubidua synger) og der er noget om snakken, men der arbejdes på sagen! Det andet hotel var fed luksus, i kan se lobbyen på et af billederne. Vi så og oplevede rigtig meget i washington! Selvfølgelig "The white house" men Obama var ikke hjemme...vi diskuterede flere muligheder for, hvordan vi kunne komme til at ringe på! Vi så The Capitol, monumenter, Pentagon..... og hvad har vi så lært! Der var 184 der omkom, 9/11 ved Pentagon, det yngeste offer var kun 3 år og hed Dana, Pentagon blev indviet 9/11 1943!! scary - Der arbejder 23.000 mennesker i bygningen! Obama er den 44. præsident, George Washington har aldrig boet i det hvide hus....skal jeg stoppe nu? Vi var også på "Air and Space museum" hvilket børnene var helt vilde med. Her var vi inde i en Flight simulator....OMG! Os 2 voksne blev heeelt vildt dårlige af at blive kastet rundt og hænge med hovedet nedad, det meste af tiden! Og så var vi på "Hard Rock cafe'" Thea havde nær dånet, da hun så at de der havde den ægte Michael Jackson "Beat It" røde jakke! OMG (Står for: Oh My God)Alt i alt er vi nået langt i etableringen af vores "nye liv" Gode naboer, sprøde venskaber, biler købt, sjove oplevelser, kan finde bedre vej, hvilken mælk har ikke sukker i og vi er også begyndt selv at lave mad, efter at have spist ude, stort set hver aften i en hel måned! I dag fik vi "Boller i karry" made by Lone:-) og børnene var ellevilde! Dog havde hun overset at flæskefarsen også var iblandet oksefars...men bedre end da hun købte saftige hestebøffer i Frankrig, i sin tid!! Flere billeder...

3 kommentarer:

  1. Hey I skønne mennesker. Sikke en masse I får ind på opleveren. Man kan blive helt svedt her i lille DK bare at tænke på alle de indtryk I skal forholde jer til. Vi håber I er faldet godt til og kommet lidt i gang med hverdagens gøremål. En Big Apple-hilsen fra os alle 4 på Slotsbjergbyvej 32. Knus og Klem.

    SvarSlet
  2. Haha, den der fælde med sukker i mælken røg jeg også i. Fy for .... det smager ikke godt! "Hvorfor" spørger man bare!
    Skal vi ikke snart Skypes ved?
    Knus

    SvarSlet
  3. Hej Lone.
    Så har jeg fanget dig.
    tage

    SvarSlet